![]() |
PeynirLi SamanyoLu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() PeynirLi SamanyoLu![]() Malzemeler 12 Dilim Tost Ekmeği 100 gr Süt Kreması 100 gr Krempeynir Tuz, Karabiber 80 gr Açık Renkli Havyar 1/2 Demet Dereotu 200 gr Füme Somon Balığı Hardal Birkaç Adet Karides 1 Limon Yemeğin Tarifi Tost ekmeklerini kızartıp bir fırın ızgarasının üzerinde soğumalarını bekleyin ![]() ![]() ![]() Havyarlı krema için süt kreması ve krempeyniri karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Somonlu krema için füme somonu krem peynirle birlikte blender veya mikserle çırpıp püre haline getirin ![]() ![]() ![]() Gerekirse karideslerin kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilerseniz kremalı karışımları farklı malzemelerle de hazırlayabilirsiniz ![]() Örneğin sevdiğiniz baharatları ekleyebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|