|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anılar, gelme, kalma, sayısından, tarihinden |
![]() |
Fi Tarihinden Kalma Pi Sayısından Gelme Anılar |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
![]() Fi Tarihinden Kalma Pi Sayısından Gelme Anılar![]() Koza delmedim, ilk adımla yürümedim veya ![]() Kanla doğdum ![]() ![]() ![]() Çünkü kan hayattır acıtsada canımızı; Ağlamak o zaman güzeldir ![]() ßen sütümü babamdan da emmedim Rüzgarda kırptım gözlerimi Veya ıslandım yağmurda göz yaşımı gizlemek için sığındığımda ![]() Hocamı dinlemedim birkez olsun, Yazın kar bulamayacak kardelenı de pek düşündüm diyemem ![]() Acaba uçacak mıydı? ßisiklet düşmelerim; yerçekimine inanmamı sağlayamadı İnatta etmemiştim newton olmaya Ama başıma hiç elma düşmemişti ki armutta ![]() ![]() Çetelesi tutulamayan kol kırıklıklarıyla ![]() Gölgesiz bir ruhum, sayısız muzurluğum doldurdu dünyayı; ßen degıl! Onlar benden degildiler çünkü ![]() Sıyrılamayışlarımı doğuranlardı cezasından mahkum edildiğim ![]() ßinbir gece masalları pamuk prenses tabi birde Cin Ali Dinlemeyi en sevdiğim kitaplardı ![]() Pamuk prenses bayandı ama Cin Ali örnek aldığım tek adamdı: Akşama kadar sokakta 'Oya' arayıp topu ona atmaya calıştığım ![]() Sonradan öğrendim karşımızdaki teyzenin adını ![]() Bi şiirden anlamayan yanım vardı; Nefret beslediğim ![]() ![]() ßide kendimi şair gördüğüm aynalı tarafım ![]() Kaçışı var mı hayellerın dimağlardan kovulabilir miydi yoksa? ![]() Sonuna geldiğimde her ezberimin Önce adımı anımsardım, o varsa herşey vardır beynimde O kadar çok şiir ezberletildi ki ne adlarını sayabilirim şimdi Ne ben oturabilmiştim sırama ![]() ßir yağmur damlasının tüm çetrefilli yaşamını bilirim ama indiğinde güldürecek mi bizi aklım ermez, Hani yanağımıza düşer budeğil tabiki güldürmeyen tarafı ![]() Kompleks alandaki çarpılmalar genelde aşktan ibarettir hayatımda ßuyüzden 'Türkan Şoray, Tarık Akan',zengin kızla bakkal çırağı Ve bilumum sinema yıldızıdır matematik derslerimin örnekleri Kendi örneğimi bulamadığımda ![]() Son olarak öğrendiğim en basit formül AŞK ne kullansan içinde A-Ş-K cinsinden köklerini bulmaya gerek yok Sonuç hep aynı acı, keder, gam Ve mırıldamak diye de tanımlanan bir kaç insan sesi ![]() Yinede ![]() ![]() ![]() Sayı bölü sıfırdan başka tek tanımsız bildiğim kadınlar, Ve çiçekleri soldurmamalıyız ![]() Ama çimlere basabiliriz karlı havalarda!!! |
![]() |
![]() |
|