![]() |
Gulasch |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() GulaschGerekenler: 1 kg dana eti (kusbasi dogranmis,yagsiz ve kemiksiz) 1 kg sogan (irice dogranmis) 1 yk un 2-3 tatli toz kirmizi biber (eger bulabilirseniz unlu macar biberlerinden) 1 yk salca 3 defne yapragi sivi yag, uzerini gececek kadar su agiz tadiniza gore tuz (yemek pistikten sonra eklenip bir on dk daha kaynatilacak) 1-2 yk suzme yogurt (rahm) * Yapilisi: Etler tencerede isitilan yagin icine atilarak soldurulur,suyunu cektikleri zaman tabaga cikarilarak hemen yag ilavesiyle birlikte soganlar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|