![]() |
TavukLu BrokoLi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TavukLu BrokoLiTavukLu BrokoLi ![]() Malzemeler: 300 gr ![]() tuz-karabiber 2 ad ![]() 3 yk ![]() 3 diş sarımsak 1 ad kuru soğan 2 ad ![]() 1 ad ![]() 2 sb ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılışı: Brokolileri çiçeklerine ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk göğsünü küp küp doğrayın ![]() Sarımsakları kıyın ![]() Kuru soğanı piyazlık doğrayın ![]() Çarliston biberlerin tohumlarını çıkarıp, halka halka doğrayın ![]() Domatesleri küp küp doğrayın ![]() Tenecerenin içerisinde Sana crème bonjouru kızdırıp, içine doğranmış tavuk parçalarını ilave edip, tavuk etlerine renk verdirin ![]() Tavuk etleri renk alınca, içine piyazlık doğranmış kuru soğanları ilave edip, soğanlar pemebeleşinceye kadar kavurun ![]() Soğanlar renk alınca içine halka halka doğranmış soğanları ve kıyılmış sarımsakları ekleyip, pişirmeye devam edin ![]() En son olarak harcın içine doğranmış domatesleri, tuz ve karabiberi ilave edip, domatesler yumuşayıncaya kadar bir taşım orta ateşte pişirin ![]() Tavuklu harcı ısıya dayanıklı bir tepsiye veya kaba alın ![]() ![]() Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 10-15 dak- pişirip, sıcak sıcak servis edin ![]() |
![]() |
![]() |
|