Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
patatesli, tavşan

Patatesli Tavşan

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Patatesli Tavşan



Patatesli Tavşan
Patatesli Tavşan Tarifi - Patatesli Tavşan Nasıl Yapılır - Patatesli Tavşan Malzemeleri







Patatesli Tavşan
1 tavşan
hardal
margarin
4 patates
2 diş sarımsak
tuz
karabiber

Tavşan temizlenip yıkanır Yağlanarak kızartılır Bu pişirme süresi devamlı yağlamak suretiyle 25 dakika sürecektir Sonra üzerine tuz ve karabiber sürülür
Bir başka kapta karabiber, sarmısak, hardal karıştırılır Bu karışım sıcak servis tabağına alınan tavşan etine sürülür 15 dakika bekletilir Bu arada patatesler soyularak yuvarlaklar halinde hafifçe kızartılır Tuz ve karabiber dökülerek etin etrafına yerleştirilir Üzerlerine de tavşanın kızartıldığı kapta kalan su dökülür Maydanozla da süslendikten

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.