Patatesli Tavşan |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Patatesli TavşanPatatesli Tavşan Patatesli Tavşan Tarifi - Patatesli Tavşan Nasıl Yapılır - Patatesli Tavşan Malzemeleri Patatesli Tavşan 1 tavşan hardal margarin 4 patates 2 diş sarımsak tuz karabiber Tavşan temizlenip yıkanır Yağlanarak kızartılır Bu pişirme süresi devamlı yağlamak suretiyle 25 dakika sürecektir Sonra üzerine tuz ve karabiber sürülür Bir başka kapta karabiber, sarmısak, hardal karıştırılır Bu karışım sıcak servis tabağına alınan tavşan etine sürülür 15 dakika bekletilir Bu arada patatesler soyularak yuvarlaklar halinde hafifçe kızartılır Tuz ve karabiber dökülerek etin etrafına yerleştirilir Üzerlerine de tavşanın kızartıldığı kapta kalan su dökülür Maydanozla da süslendikten |
|