![]() |
Bademli Tavuk - Bademli Tavuk Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Tavuk - Bademli Tavuk TarifiBademli Tavuk - Bademli Tavuk Hazırlanışı 1 porsiyonda 340 kalori, 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler : (8 kişi için) 2 ye bölünmüş 4 adet Tavuk göğsü ½ Kg Taze Mantar ½ çay fincanı kabukları soyulmuş badem ½ çay fincanı Un Tuz, Karabiber, Kırmızı Biber Hazırlanışı : Fırını önceden 125º dereceye ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 saat dolduğunda tavuğun yanına badem ve mantarları serpin ![]() ![]() Bu yemeği buharda pişirilmiş pirinç üzerine koyarsanız lezzetli olacaktır ![]() ![]() Yemeğin yanına üzüm zamanı ise beyaz üzüm katabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|