![]() |
Çardak Kebabı - Çardak Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı - Çardak Kebabı TarifiÇardak Kebabı - Çardak Kebabı Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) ½ Kg Kuşbaşı Kuzu Eti 2 adet Kuru Soğan 4 diş Sarımsak 2 adet Domates 3 adet Sivri Biber 2/3 su bardağı Süt 5 çorba kaşığı Un 1 Yumurta 1 yemek kaşığı Tereyağ 100 gr Kaşar Peyniri 1 tatlı kaşığı Salça Tuz, Kara Biber, Kekik Hazırlanışı : Önce kuşbaşı eti, soğan, sarımsak, domates, biberle kavurarak pişirin ![]() Tuz ve tereyağ ekleyin ![]() ![]() Diğer tarafta unu, yumurtayı ve sütü iyice çırparak pürüzsüz bir krep hamuru yapın ![]() ![]() ![]() ![]() Krebi bir kaseye koyarak pişen etlerden iki- üç kaşık içine doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak Sıcak Servis yapınız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|