![]() |
Etli Güveç - Etli Güveç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Güveç - Etli Güveç TarifiEtli Güveç - Etli Güveç Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) ½ Kg Kuşbaşı Koyun Eti 10 adet ceviz büyüklüğünde Kuru Soğan 1 yemek kaşığı Yağ 2 orta büyüklükte Domates 3 tane Yeşil Biber 1 bardak Su Kıyılmış Maydanoz yeterince Tuz Hazırlanışı : Orta büyüklükte bir toprak güveç kullanılır ![]() Güvecin en altına kuşbaşı etler sıralanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzu etinden yapılırsa lezzetli olur ![]() ![]() Servis yapılırken üzerine kıyılmış maydanoz güzel durur ![]() |
![]() |
![]() |
|