Tarçınlı Kalpler - Tarçınlı Kalpler Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tarçınlı Kalpler - Tarçınlı Kalpler TarifiTarçınlı Kalpler - Tarçınlı Kalpler Hazırlanışı Malzemeler: 150 g margarin 1 çay bardağı Dr Oetker Pudra Şekeri1 tatlı kaşığı tarçın 1 yemek kaşığı rom (arzuya göre) 2,5-3 su bardağı un 1 poşet Dr Oetker Hamur Kabartma TozuHazırlanışı: Margarin ve pudra şekerini mikser ile 2-3 dakika çırpın Tarçın, arzuya göre rom, elenmiş un ve hamur kabartma tozunu ekleyerek iyice yoğurun 0,5 cm kalınlığında açıp kalp şeklindeki kurabiye kalıpları ile kesin Yağlanmış tepsiye sıralayıp pişirin![]() Elektrikli Mini Fırın: 175°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 175°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 15-25 dakika Fırından çıkartıp üzerine pudra şekeri serpin Soğutup dilimleyerek servis yapın
|
|
|
|