![]() |
Kırmızı Başlıklı Kız - Kırmızı Başlıklı Kız Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırmızı Başlıklı Kız - Kırmızı Başlıklı Kız TarifiKırmızı Başlıklı Kız - Kırmızı Başlıklı Kız Hazırlanışı Malzemeler: Pandispanya: 1 poşet Dr ![]() 3 yumurta 10 yemek kaşığı su 1 yemek kaşığı Dr ![]() 2 tatlı kaşığı tarçın Krema: 1 poşet Dr ![]() 2,5 su bardağı su 1 adet orta boy elma (küçük küpler halinde doğranmış) 1 paket Dr ![]() 1,5 su bardağı soğuk süt Süslemek için: 2 adet orta boy elma 1 limonun suyu 1 poşet Dr ![]() 2 yemek kaşığı toz şeker 2,5 çay bardağı su 1 çay kaşığı tarçın Hazırlanışı: Pandispanya: Pandispanya unu yumurta, su, kakao ve tarçınla 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C(önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 30-40 dakika Soğutup enlemesine keserek üç eşit parçaya ayırın ![]() Krema: Vanilinli pudingi su ile karıştırarak pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastanın alt patına bir miktar krema sürün ![]() ![]() ![]() Elmaları yıkayıp dörde bölün ve çekirdeklerini çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|