![]() |
Tuna - Tuna Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tuna - Tuna TarifiTuna - Tuna Hazırlanışı Malzemeler: Pandispanya: 1 poşet Dr ![]() 3 yumurta 7-8 yemek kaşığı su Dolgu: 1,5 su bardağı portakal reçeli 1 limon kabuğu rendesi Krema: 1 poşet Dr ![]() 1 poşet Dr ![]() 4 çay bardağı süt Süsleme: 80 g bitter çikolata 1 çay bardağı yaprak badem (tuzsuz bademleri haşlayıp kabuklarını soyun ve dilimleyin) Hazırlanışı: Pandispanya: Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C(önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 20-30 dakika Dolgu: Portakal reçelini limon kabuğu rendesi ile karıştırıp soğuyan pandispanyanın üzerine yayın ![]() Krema: Çikolatalı sosu 2,5 çay bardağı süt ile 1-2 dakika kaynatarak pişirin ve soğutun ![]() ![]() ![]() ![]() Süsleme: Çikolatayı benmari usulü eritin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|