![]() |
Tavuk Göğsü - Tavuk Göğsü Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Göğsü - Tavuk Göğsü TarifiTavuk Göğsü - Tavuk Göğsü Tarifi Malzemeler : (4-6 kişi için) 4 su bardağı Süt Haşlanmış yarım Tavuğun yalnızca Göğüs Eti 1 kahve fincanı Pirinç Unu 1 kahve fincanı Nişasta 1 su bardağı Toz Şeker 1 fiske tuz Hazırlanışı : Haşlanmış yarım tavuğun göğüs etleri didiklenir ![]() ![]() ![]() ![]() 4 bardak süt kaynatılır ![]() ![]() ![]() Topaklanmaması için su ile ezilmiş pirinç unu ve nişasta karışımına, sütten bir kaç kaşık alınarak iyice sulandırılır ![]() ![]() Hepsinin üstüne şeker ilave edilir ![]() ![]() ![]() Üzerine arzuya göre pek çok şey konabilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|