Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
keşkek, tarifi, tavuklu

TAVUKLU KEŞKEK - TAVUKLU KEŞKEK Tarifi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

TAVUKLU KEŞKEK - TAVUKLU KEŞKEK Tarifi



TAVUKLU KEŞKEK

Malzemeler : (4 kişi için)

1 su bardağı Aşurelik Buğday
4 adet Tavuk Butu
2 yemek kaşığı Tereyağ
tuz ve pul biber, kimyon
Hazırlanışı :

Buğdayı önceden bir kaç saat ıslatın Düdüklü tencereye kemikleri ve derisi ayrılmış tavuklarla buğdayı koyup tuz eklemeden pişirin Tuz buğdayın pişmesini geciktireceği için sonra eklenir İyice pişince tahta kaşıkla vurarak ya da el blenderi yardımı ile ezin

Tavukla buğdayın birbiri ile iyice hallolmasını sağlayın Tuzu ve kimyonu bu aşamada ekleyebilirsiniz Servis yaparken üzerine eritilmiş tereyağ ve pul biber karışımı gezdirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.