Hazırlanması:[*]Etleri yıkayıp 3 adet bütün soğan ve yarım çay bardağı sıvıyağ ile ağzı kapalı bir tencerede bıraktıkları suyu çekene kadar pişirin[*]Bu arada sırayla patates ve sarımsakları, ardından da patlıcanları yarım kızarmış kalacak şekilde kızartıp yağlarını süzdürün[*]Biberleri yıkayıp ikiye bölün[*]Sularını çeken etleri soğanlardan ayırıp fırın kabına boşaltın Üzerlerine sırayla patlıcanları, patatesleri, sarımsağı ve biberleri dizinSalçayı kaynamış suda ezip tuz ilavesiyle beraber etlerin üzerine gezdirin[*]Kabın üzerini yağlı kağıtla kapatıp fırına alın İlk 10 dakika 250C'de kalanı 200C'de olmak üzere toplam 30 dakika pişirin Pirinç pilavıyla servis yapınalıntdır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.