Tavuklu için hazırlanması:[*]Tavuğu tencereye koyup suyunu çekene kadar pişirin Sıvıyağı katın Kavrulunca mantarı ekleyip pişirin Bezelyeyi, tuzu ve rende kaşarı ilave edinPatatesli için hazırlanması:[*]Kıymayı soğanla kavurun Patatesleri rendeleyip soteleyerek pişirin Kıymaya ile karıştırıp en son tuz ve karabiber ilave edinBöreğin hazırlanması:[*]4 adet yufkayı aralarına süt ve sıvıyağ sürerek üstüste koyun 4 katlı yufkanızdan 12 adet kare kesin[*]Hazırladığınız içten karelerin ortasına koyun Milföylerin ortasını çay bardağı ile çıkartın Kare yufkalarınızdan birinin dört ucundan tutup milföy hamurunun kesik kısmından geçirin (geriye kalan ortası daire şeklinde kesilmiş bir adet milföyü kullanıyorsunuz, kestiğiniz yuvarlak kısmı değil)Yufkanın uçlarını milföyün altına doğru bastırıp bohça şekli verin[*]Aynı işlemi kalan 11 kare için de tekrarlayın, üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısınmış 200C fırında pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.