|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağımlısının, cinayeti, halüsinasyon, uyuşturucu |
![]() |
Uyuşturucu Bağımlısının Halüsinasyon Cinayeti... |
![]() |
![]() |
#1 |
yosun_26
|
![]() Uyuşturucu Bağımlısının Halüsinasyon Cinayeti...Diyarbakır'da beraber yaşadığı Ayşegül Alpaslan'ı "uyuşturucu bağımlısı olduğu için kendisini polise şikayet ettiği" gerekçesiyle öldüren Abdurrezzak Dikici, tuuklu yargılandığı mahkemedeki ifadesinde "Eşimin beni aldattığını düşünerek kendisine ve yanındaki erkeğe ateş ettim'' dedi ![]() ![]() ![]() ![]() Yasadan da yararlanamadı Alpaslan'ın dayak yedikten sonra savcılığa başvurduğu, ancak resmi nikahı olmadığı için 4320 sayılı ailenin korunmasına yönelik tedbir alınamadığı kaydedilen iddianamede, sanığın uyuşturucunun etkisiyle halüsinasyon gördüğü, eve birilerini alarak onlarla cinsel ilişkiye girdiği şeklinde hayal gördüğü kaydedildi ![]() ![]() Yanında erkek vardı Sanık Dikici de, uyuşturucunun etkisiyle Alpaslan'ın kendisini aldattığını sandığını savunarak "Olay günü eve gitmek istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Dikici’nin mahkemeye çağrılan 2 çocuğu ise, annelerinin çarşıya gittiklerini söyleyince, mahkeme heyeti ve izleyiciler duygulandı ![]() ![]() Ailesi reddetmişti Öldürülen Alpaslan’ın cenazesi ailesi tarafından alınmamış, defin işlemi belediye tarafından yapılmış, geride kalan 5 çocuğu da yuvaya verilmişti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() uyuşturucunun ne bela bir alışkanlık olduğunu gösteren bir örnek daha ![]() ![]() teşekkürler haber için ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|