|
|
#2 |
|
börtücan
|
bu son fotoğraf buraya ait ya sakaryaya :( meydanda bunların yüzlercesini gördüm ilk geldiğimde :( |
|
|
|
#3 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ O depRemde ßen ßizzat ßi kurtarma ÇalıŞmasına katıLdım ![]() insanLarın hali çok kötüydü unutamıyacağım ßi manzara![]() Allah o günLeri tekrar yaşatmasın![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#4 |
|
börtücan
|
amin kardeşim depremden 2 sene sonrasını gördüm ama yinede psikolojim bozuldu her taraf yıkık dökük binalarla doluydu ve çoğu binanın altından üzerimize düşer diye geçemiyorduk bu halk o izleri silemedi silemezde kolay kolay en küçük sarsıntıda sokaklara atıoyo kendini insanlar bir gece saat 2 de deprem olduğu için çıkıp arkadaşlarımla bir bankta sabahladığımı biliyorum hayatımın en korkunç ve en anlamlı günüydü o gün Allah bir daha yaşatmasın ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ ßiz 1 hafTa dışarda yattık istanßuLda ![]() ![]() yıkılan ßir evin altındaki otoparkı hatırlıyorum ve en alt kattan çıkarılan insanLarı![]() ![]() Çok kötüydü Çok![]() ![]() ߀n Ranzanın 2 katında yatıyordum ßeni duvarDan duvara vurdu yau ^^ Halimize ve yaşadığımıza şükürLEr oLsun![]() ![]() ~~
|
|
|
|