Balıklı Papaz Yahnisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balıklı Papaz YahnisiBalıklı Papaz Yahnisi MALZEMELER 1kg kefal 7adet soğan 2adet havuç 7diş sarımsak ¾ bardak zeytinyağı 1kaşık salça 2bardak su tuz HAZIRLANIŞI Soğanları halka şeklinde doğrayıp bir tepsiye dizin, yağın yarısını üzerine gezdirin; orta ateşte 20dk kavurup ocaktan alın Kalan yağı dökün, sulandırılmış salçayı ekleyin ve diğer sebzeleri de yerleştirin Tuzunu ayarlayıp karıştırın ve orta ısıda 20dk pişirin, sebzeler yumuşayınca halka şeklinde doğranmış balıkları yerleştirin arzu ederseniz baharat serpin, tepsinin kapağını kapatarak 10dk daha pişirin Soğuk olarak servise sunun![]() ![]()
|
|
|
|