Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, levrek

> Levrek...

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Levrek...



Malzemeler :
4500 grlevrek
1 adet limonun suyu
150 gr tereyağı
4 adet soğan
4 diş sarımsak
4 adet havuç
Karabiber
Tuz

--------------------------------------------------------------------------------
Hazırlanışı :
Tüm balıkları iyice akan suyun altında yıkayın


Aliminyum folyoyu balıkların üzerlerini kapatacak kadar kesin ve folyoların içine 10 gr tereyağ koyun ve tuz ile karabiberini ekleyin

Folyonun içine dereotu, maydanoz ve küçük küçük kesilmiş havuçları ve balıkları da koyduktan sonra kenarlarını iyice kapatıp 8-12 dakika pişirin


--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.