> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Deniz Mahsülleri Güveç (4 Kişilik)Malzemeler 50 gr kalamar 50 gr midye 50 gr karides 50 gr ahtapot 1 çay bardağı beyaz şarap 1 limonun suyu 20 gr mantar 4 yeşil biber 3 yemek kaşığı un 2 çay bardağı zeytinyağı Tuz, beyazbiber Yemeğin Tarifi Deniz mahsüllerini temizleyip yıkayın Tuzla harmanlayarak 10 dakika dinlendirin Yeniden yıkayarak tavada kıyılmış sarmısak, biber, mantar ile soteleyin![]() Limon suyu ve şarabı ilave ederek karıştıra karıştıra 6-8 dakika pişirin Tuzunu ve biberini ekin Güveçlere doldurarak fırında 8 dakika pişirin Üzerine kıyılmıs maydanoz serperek servis yapın
|
|
|
|