![]() |
Baklava Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baklava TarifiMalzemeler 500 gr ![]() Üzerine dökmek için: 500 gr ![]() 2 adet yumurta 1/2 limon suyu 1 yemek kasigi zeytinyagi 1 çay kasigi tuz 250 gr ![]() Hamuru açmak için: 250 gr ![]() Surubu: 1 kg ![]() Tarif Bilgileri Kategori: Tatlı Tarifleri Puanı: 5 Tarifi Yazdır Yapılışı 1 - Elenmis unun ortasina 2 yumurta kirin ![]() ![]() ![]() ![]() 2 - Dinlenen hamuru elle uzatip bükerek tekrar yogurun ![]() ![]() ![]() ![]() 3 - Hamurlari tek tek ince açin ![]() 4 - Tepsiye yufkalarin yarisini yerlestirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5- Ortadan daha sicak firinda 40 dakika pisirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|