Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
milföy, turtası

Milföy Turtası

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Turtası



250 gr margarin
2 tatlı kaşığı toz şeker
2 adet yumurtanın akı
1 tatlı kaşığı karbonat
4,5 su bardağı un
1,5 su bardağı su
1,5 su bardağı toz şeker
1 paket vanilyalı puding
5-6 adet çilek
tuz

Margarin, yoğurt, toz şeker, yumurta akı ve karbonatı genişçe bir kaba alın, tuzu ve unu da katın yoğurun, buzdolabında yarım saat bkletin Tencerede su ve şekeri kaynatın, soğumaya bırakın Hamuru unlanmış tezgahın üzerinde yarım santim kalınlığında açın, bir bardak yardımıyla hamurdan yuvarlaklar kesin çay bardağı ile yuvarlakların ortasını çıkararak halka hamurlar yapın Hamurun bir kısmı ile de ortası çıkarılmamış yuvarlaklar yapın, bunun üzerine ortası delik yuvarlağı koyun, hepsini bu şekilde yarptıktan sonra önceden ısıtılmış fırında pişirin Şerbeti fırından çıkan halkaların üzerine dökün Vanilyalı pudingi hazırlayıp, küçük doğranmış çilekle karıştırın Ilıkken hamurların ortasını doldurun, soğuyunca servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.