![]() |
Çardak Kebabı .... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çardak Kebabı ....½ Kg Kuşbaşı Kuzu Eti 2 adet Kuru Soğan 4 diş Sarımsak 2 adet Domates 3 adet Sivri Biber 2/3 su bardağı Süt 5 çorba kaşığı Un 1 Yumurta 1 yemek kaşığı Tereyağ 100 gr Kaşar Peyniri 1 tatlı kaşığı Salça Tuz, Kara Biber, Kekik Önce kuşbaşı eti, soğan, sarmısak, domates, biberle kavurarak pişirin ![]() Tuz ve tereyağ ekleyin ![]() ![]() Diğer tarafta unu, yumurtayı ve sütü iyice çırparak pürüzsüz bir krep hamuru yapın ![]() ![]() ![]() ![]() Krebi bir kaseye koyarak pişen etlerden iki- üç kaşık içine doldurun ![]() ![]() peyniri koyun ![]() ![]() afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|