![]() |
sahanda kuzu pirzola |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() sahanda kuzu pirzolaMalzemeler 8 adet kalem pirzola Yarım çorba kaşığı un 4 çorba kaşığı salça 12 adet arpacık soğanı 12 adet ayva dilimi Yarım çay kaşığı zencefil Yarım çay kaşığı kekik 10 adet tane karabiber 1 su bardağı su Karabiber, tuz Kızartmak için: Sıvı yağ HAZIRLANIŞI : Etleri, tuz ve karabiberle ovun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan yağın içine kabuklarını soyduğunuz arpacık soğanlarını koyup hafifçe soteleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hızlı ateşte 15 dakika pişirip, servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|