Kreması: 4 kaşık pirinç unu, 4 kaşık un, 1 su bardağı şeker, 1 paket vanilya, 1 litre süt
Üzeri için: 1 paket krem şanti, 1 bardak süt
Yapılışı
Etimekler yapacağınız tepsi ya da borcama parçalanarak koyulur Bir tencere içerisine 2 su bardağı şeker koyulup kahveleşinceye kadar eritilir İyice erittikten sonra 3 su bardağı ılık su ilave edilir Suyla karışınca şeker katılaşırsa karıştırın Ve erimesini bekleyin Biraz kaynattıktan sonra parçalanmış etimeklerin üzerine güzelce dökün Diğer yandan kremayı yapmaya başlayın Kremayı yaptıktan sonra etimeklerin üzerine dökün Kremanın soğuduktan sonra üzerine krem şantiyi dökülür ve bol hindistancevizi ile süslenir Dilediğiniz yemişlerle de süsleyebilirsiniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.