Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, avcı, bacağı, kuzu, usulü

> Avcı Usulü Kuzu Bacağı

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Avcı Usulü Kuzu Bacağı



MALZEMELER
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ


HAZIRLANIŞI
öncelikle sıvı yağı tavaya alın Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin Unun rengi değişene kadar kavurun 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin Yeterince suyu ekleyin Kuzu inciklerini tencereye aktarın Et yumuşayana dek pişirin
Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edinMantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin 1-2 taşım kaynatın Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.