![]() |
> Karides sote provensal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Karides sote provensalMALZEMELER 4 kişi için 24 adet çiğ, kabukları soyulmuş iri karides az tuz bir tutam karabiber 1 tatlı kaşığı çok ince kıyılmış soğan 1 diş ince kıyılmış sarımsak 2 kahve fincanı rafine yağı 1 tatlı kaşığı margarin 1 çorba kaşığı tereyağı 4 adet iri kabukları soyulup ince doğranmış domates bir avuç dilimlenmiş mantar 1 limonun suyu 1 bağ kıyılmış maydanoz HAZIRLANIŞI Karideslerin başını ve kuyruğunu koparmadan sırtlarından yararak kelebek gibi açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|