> Havuçlu Şehriye Çorbası (6 Kişilik) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
> Havuçlu Şehriye Çorbası (6 Kişilik)MALZEMELER 1 Adet Havuç 1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye 1 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Margarin 1 Çorba Kaşığı Un 6 Su Bardağı Su İnce Kıyılmış Maydanoz 1 Adet Limon Tuz HAZIRLANIŞI Margarini tavaya alıp eritin Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin Birkaç dakika karıştırın![]() 6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın
|
|
|
|