![]() |
> Fener Balığı Çorbası (4 KİŞİLİK) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Fener Balığı Çorbası (4 KİŞİLİK)MALZEMELER 1 kg ![]() 2 adet havuç 2 adet patates 1 adet yapraklı kereviz 1/2 çay bardağı zeytinyağı 3 su bardağı su Tuz,Karabiber Terbiyesi için: 1 yumurta sarısı 1 adet limon 1 çorba kaşığı su 1 çorba kaşığı un HAZIRLANIŞI Fileto şeklinde hazırlanmış fener balığını geniş bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() İri küp şeklinde doğranmış patates ve kereviz ile kerevizin ince doğranmış yapraklarını ekleyip, 10 dakika daha pişirin ![]() ![]() ![]() Ateşten indirmeden 2 - 3 dakika önce, hazırladığınız terbiyeyi yavaş yavaş karıştırarak çorbaya ilave edin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|