|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arasındaki, benzerlik, dolmuş, winzip, şoförü |
![]() |
Winzip ile Dolmuş Şoförü Arasındaki Benzerlik |
![]() |
![]() |
#1 |
börtücan
|
![]() Winzip ile Dolmuş Şoförü Arasındaki BenzerlikWinzip ile Dolmuş Şoförü Arasındaki Benzerlik 1-efendim ikisinin de sıkıştırma konusunda inanılmaz yetenekleri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2-iyi sıkıştırılmış bir programın sıkıştırılması ve daha sonra açılması zaman alır ![]() ![]() 3-ikisi de fazla yoğun çalıştığında sistemde çökmeye sebep olurlar ![]() ![]() 4-ikisi de gösterişe meraklıdır ![]() ![]() 5-efendim ikisinin de uninstall olmama hakları vardır ![]() ![]() 6-ikisi de lambalarla mesaj verir ![]() ![]() yolculardan biri veya birkaçı kendini unzip edip dolmuştan inmek isterse, düğmeye basarak inecek var lambasını yakarlar, bunu böylece şöför beye bildirirler ![]() 7-nasıl size herşeyi adım adım soran winzip wizard varsa 'göztepe'den önce inecek var mı?' diyip e-5'e kaçan fantastik dolmuş şöförleri de vardır ![]() 8-ikisi de rar'ı tanımaz ![]() ![]() 9-ikisinin de hem sıkıştırma hem a ![]() ![]() ![]() örneğin muazzam sayıda insanı gayet başarılı bir şekilde minibüse sıkıştırabilirler açığa çıkarma olarak ise levye, demir, kriko gibi yaralayıcı aletleri görünmeyen alanlardan çıkarma becerileri örnek olarak verilebilir 10-kavramsal ve islevsel hafif bir "sıkıştırma" benzerliği dışında benzerlik barındırmayacak bir kumedir, zira öncelikle şöförler en asil duyguların insanlarıdır ve onlari winziple karşılastırmak bırakın onları beni bile ziyadesiyle hüsrana uğratmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ezeceği bilinmeliymiş 11-ikisi de müsait bir yerde indirebilir ![]() |
![]() |
![]() |
|