![]() |
> Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Gömme (Ekmekli Et) (4 Kişilik)MALZEMELER 1 kg kuzu kuşbaşı et 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı pul biber, karabiber, tuz Hamuru için: 20 gram yaş maya (kibrit kutusunun yarısı kadar) 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tutam tuz 1 çorba kaşığı yumuşak margarin Alabildiğince un HAZIRLANIŞI Kuşbaşı eti, 1 tatlı kaşığı salçayı, pul biberi ve karabiberi tencereye aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur için maya, 1 su bardağı süt ve 1 tatlı kaşığı tozşekeri bir kapta karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru yoğurduktan sonra mayalandıracağınız kabı yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya dek pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|