|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
>, etle, füme, fırınlanmış, hindi, kişilik, sarılmış |
![]() |
> Füme Etle Sarılmış ve Fırınlanmış Hindi (6-8 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Füme Etle Sarılmış ve Fırınlanmış Hindi (6-8 Kişilik)MALZEMELER 3-4 kg ![]() 6-8 Dilim Füme Hindi 200 gr ![]() Büyük Boy Folyo Kağıdı İÇİN MALZEMESİ 1 Patates 1 Havuç 1 Kereviz 1 Elma Ekmek İçi Soğan, Sarmısak Tuz, karabiber Ekmekleri Islatacak Kadar Süt HAZIRLANIŞI Hindiyi seçerken 6-8 aylık ?palaz?ları tercih etmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lyice temizlenen hindiyi düz bir zemine yatırın ![]() ![]() ![]() Fırını iyice kızdırın (230-240 derece) ![]() ![]() Folyo kağıdını yayın, füme dilimlerinin yarısını yanyana dizin ![]() ![]() ![]() ![]() Kızgın fırında önce 1 saat, sonra ısısı 100-120 dereceye indirilmiş fırında hindinin kilosu kadar saat pişirin ![]() ![]() Bu tarifte kullanılan füme hindiyi büyük şarküterilerde bulabilirsiniz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|