![]() |
> Kuzu pirzolası amüröz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kuzu pirzolası amürözMALZEMELER 4 kişilik 16 parça kuzu pirzolası ½ tatlı kaşığı kekik 1 bağ maydanozun yaprakları 1 adet parmak büyüklüğünde rende havuç tuz bir tutam karabiber 1 çorba kaşığı tereyağı 2 adet orta boy kabukları soyulup ince doğranmış domates 1 çay fincanı dilimlenmiş mantar 1 kahve fincanı beyaz şarap 1 çorba kaşığı konyak 1 su bardağı et veya tavuk suyu HAZIRLANIŞI Pirzolaları küçük bir kaba koyup üzerine kekik, maydanoz, havuç ve konyağı koyup karıştırıp iki saat dinlenmeye bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|