Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
>, graten, tavuk

> Tavuk graten

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

> Tavuk graten



MALZEMELER
1 adet tavuk
2 çorba kaşığı margarin
4 çorba kaşığı un
yeterince süt
tuz
karabiber
köri
pulbiber

HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın ve kemikleri tamamen ayırın Didiklenmiş tavuğa tuz, karabiber, pul biber ve köriyi ekleyerek karıştırın Borcama yerleştirindaha sonra ayrı bir kapta margarini eritin
Unu bu yağda kavurun Kavrulan unun üzerine boza kıvamına gelene kadar
süt ilave edin Hazırlanan beşamel sosu didilmiş tavuk üzerine iyice yayınÜstü kapanacak şekilde kaşar rendesi ilave edin Pul biber serpin ve fırına verin Kaşar eriyip üstü kızarana dek pişirinBörek şeklinde keserek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.