![]() |
Zeytinyağlı Havuç |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı HavuçMALZEMELER 5 adet orta boy havuç 5-6 yemek kaşığı sıvıyağı 2 adet orta boy kuru soğan (çok ince yemeklik doğranacak) 5-6 diş sarmısak 1 tatlı kaşığı un Yarım limonun suyu 2 adet kesme şeker veya 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI Önce havuçların kabuklarını kazıyarak soyalım ve iyice yıkayalım ![]() ![]() Şimdi orta boy yayvan bir tencereye yağı aktaralım, hafif kızınca ince ince dilimlenmiş sarmısakları atarak 30-40 saniye kadar karıştırarak kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|