Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
fasulye, kavurması

Fasulye Kavurması

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fasulye Kavurması



MALZEMELER
1/2 Kg Taze Fasulye
2 Adet Kuru Soğan
2 Adet Yumurta
2 Adet Domates
1 Adet Havuç
3 Yemek kaşığı Tereyağı
Tuz, Pulbiber


HAZIRLANIŞI
Fasulyelerin kılcıklarını ayıklayıp yıkadıktan sonra süzgece alın Suyu süzülünce 1 cm genişliğinde kıyın Kaynar tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayıp süzün
Tereyağını tencerede eritip küp şeklinde doğranmış soğanı ilave ederek kavurun Havuç ve domatesi rendeleyip kavrulmakta olan soğana ekleyin Karışımı bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtaları ilave edip karıştırın
Karışıma haşlanmış fasulyeleri ekleyip tuz ve pulbiber serperek kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin Servis tabağına alıp sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.