![]() |
Barbunya fasülyeli ve pirinçli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Barbunya fasülyeli ve pirinçliMALZEMELER 150 gr ![]() 200 gr Amerikan Pirinci 1 yemek kaşığı soya yağı 1 baş doğranmış soğan 2 diş ince doğranmış sarımsak 1/2 çay kaşığı tuz ve acı biber 1/2 çay kaşığı kimyon 1 kutu mısır konservesi (suyu süzülmüş 140 gr ![]() 8 adet gözleme 80 gr ![]() 2 adet ince doğranmış taze yeşil soğan 4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt HAZIRLANIŞI Bir tencerede fasulyelerin üzerine çıkacak kadar su ilave edip 1 gece bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|