![]() |
Gulaş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gulaş1 kilo kuşbaşı dana eti 3 adet soğan karabiber kırmızı biber tuz yarım kaşık kekik maydonoz bir yemek kaşığı sirke bir tahtakaşığı un Yapılışı: Tereyeğı eritip dana etini ilave edin pişmine yakın içine üç adet halkahalinde doğranmış soğanı ekleyin ![]() Soğanlar sararınca karabiber, kırmızı biber, yarımkaşık kekik ve tuz ilave edip kısık ateşte pişmeye bırakın ![]() Bir yemek kaşığı sirke ilave edip etler pişmeye yakın yarım litre su ekleyin ![]() Bir kepçe et suyu alın, bu suya bir tahta kaşığı unu bulamaç yapın etlere ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin, maydanoz ekleyip servisi yapın ![]() AFİYET OLSUN… |
![]() |
![]() |
|