![]() |
Hatay Usulü Aşure |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatay Usulü AşureMALZEMELER 750 gr ![]() 12 adet incir 200 gr ![]() 12 adet kuru kaysı 150 gr ![]() 150 gr ![]() 75 gr ![]() 125 gr ![]() 600 gr ![]() 150 gr ![]() 1 su bardağı süt 1/2 kahve fincanı gül suyu 5 adet incir 3,5 kg ![]() 150 gr ![]() Üst malzemesi: 5 adet kaysı 10 adet ceviz içi 50 gr ![]() YAPILIŞI Akşamdan ıslatılan nohut ve kuru fasulyeyi ayrı ayrı pişirip süzdürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|