Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
döküm, kullanımı, tava

Döküm Tava Kullanımı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Döküm Tava Kullanımı



Salud tava ve tencerenizde besinlerinizi pişirmeden önce zeytin veya ayçiçeği yağıyla bir miktar yağlamanız, pişirme işleminin daha başarılı olmasını sağlar

- Salud kaplarınızı kullanmadan önce 5 dakika kadar düşük / orta ateşte ısıtın

- Donuk ya da soğuk gıdalar tavanıza yapışabilir, bu nedenle gıdaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin

- Salud döküm ürünleri, ısıyı yüksek oranda ve uzun süre muhafaza ettiğinden, orta ve kısık ateşte yemeklerinizi pişirin

- Salud dökme demir ürünlerini fırında gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, ancak fırının tabanına koymak yerine, ızgara üzerine yerleştirmeyi tercih edinDöküm Tava alırken umarım bu yazı size faydalı olur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.