![]() |
Osmanlı Terbiyeli İşkembe Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Terbiyeli İşkembe ÇorbasıMALZEMESİ 1 kg ![]() 15 su bardağı su 1 yemek kaşığı tuz 1 adet limonun suyu 1 küçük boy kuru soğan 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı Terbiye İçin; 2 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 5 yemek kaşığı süzme yoğurt 1 adet limonun suyu 1,5 su bardağı su Sos İçin; 4-5 diş ezilmiş sarmısak ½ su bardağı sirke TARİF Temizlenmiş olarak alınan 1 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ezilmiş sarmısak ile sirke karışımını, arzuya görek kullanılmak üzere sofrada çorbanın yanında sunabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|