![]() |
Bütün Çorba - Tokat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bütün Çorba - TokatMalzemeler: 1 su bardağı bütün yarma 1 çay bardağı nohut 1 çay bardağı kuru fasulye Orta boy tencerenin yarısı kadar yoğurt 1,5 yemek kaşığı kuru nane Yapılışı: 1 gece önceden 1 su bardağı bütün yarma, 1 çay bardağı kuru fasulye, 1 çay bardağı nohut orta boy tencereye konularak üzeri 2-3 parmak geçecek şekilde su eklenir ve ertesi gün için bekletilir ![]() Bir gece önceden ıslatılan bakliyat, yeniden sudan geçirilerek süzülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|