![]() |
Kremalı Mantar Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kremalı Mantar Çorbası![]() Kremalı mantar çorbası malzemeleri 300 gr kültür mantarı 1 soğan 2 yemek kaşığı un 4~5 su bardağı tavuk suyu 200 ml krema 2 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçeği yağı Yarım limonun suyu Kremalı mantar çorbası hazırlanışı: Mantarlar garnitür ya da ana yemek olarak tüketilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suyunu iyice saldıktan ve biraz piştikten sonra ocaktan alıp süzgeçte suyunun süzülmesini sağlayın ![]() Diğer tarafta soğanı çok küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerine 4 su bardağı tavuk suyu ve mantarları ekleyip karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|