![]() |
Milföylü Tahinli Çörek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Milföylü Tahinli ÇörekMilföylü Tahinli Çörek milföy çöreği - pekmezli milföy çöreği - milföylden çörek nasıl yapılır Kullanılacak Malzemeler 1 su bardağı pudra şekeri (üstü için) 1 su bardağı bardağı toz şeker Milfoy hamuru (hazır veya yaprak hamurundan kendinizde yapabilirsiniz) 2 çay bardağı dövülmüş ceviz (içi için) 1 çay bardağı tahin (içi için) 1 tatlı kaşığı tarçın 1 çorba kaşığı pekmez 1 adet yumurta Hazırlanma Şekli Tahin, pekmez, şeker, ceviz, tarçın, vanilya karıştırın iç olarak kullanın ![]() Milföy hamurunu yarım cm kalınlığında açın ![]() ![]() ![]() ![]() Üsteki boşluktan tahinli içi koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Hamuru pişirip içini sonradan da koyabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|