![]() |
Hindi Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindi BonfileHindi Bonfile Hindi Bonfile Click this bar to view the full image ![]() ![]() Malzemeler: * 200 gram ananas * 1 tatlı kaşığı köri * 150 ml hindi suyu * 100 gram süt kreması * 4 adet hindi bonfile * Tuz ve Karabiber * 2 çorba kaşığı sıvıyağ Hazırlanması: * Bonfilelerin fazlalıklarını temizleyip tuz ve kariberle tatlandırın ![]() * Yağı bir tavada kızdırın ![]() ![]() * Ananası dilimleyip köri ve hindi suyu ile birlikte püre haline getirin ![]() ![]() * Eti tavadan alıp bir alüminyum folyoya sarın ve 4 dakika dinlendirin ![]() * Körili sosu, süt kreması ile birlikte eti pişirdiğiniz tavaya alın ![]() ![]() * Eti folyodan çıkarıp servis tabaklarına alın ![]() * Sosu üzerinde gezdirdikten sonra servis yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|