Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bakla, taze, zeytinyağlı

Zeytinyağlı Taze Bakla

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Zeytinyağlı Taze Bakla



Zeytinyağlı Taze Bakla

Zeytinyağlı Taze Bakla


MALZEMELER

1 kg taze bakla
1 adet büyük boy kuru soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı un
15 su bardağı sıcak su
tuz


Hazırlanışı

01 Kuru soğanı ince ince doğrayın zeyinyağında pembeleşinceye kadar kavurun
02 Ayıklayıp yıkadığınız ve 4’er cm büyüklüğünde doğradığınız baklaları tencereye ekleyin 5 dakika kavurun
03 Bir bardağa sıcak suyu ekleyin üzerine 1 tatlı kaşığı un katarak karıştırın
04 Unlu suyu ve tuzu kavrulmuş baklaların üzerine ekleyin
05 Düdüklü tencerede on beş dakika pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.