Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
baklalı, enginar

İç Baklalı Enginar

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İç Baklalı Enginar



İç Baklalı Enginar

İç Baklalı Enginar



Click this bar to view the full image

İç Baklalı Enginar
5 adet enginar
yarım kg iç bakla
2 soğan
1 su bardağı zeytinyağı
1 limon
1 kesme şeker
1 demet dereotu
tuz

Hazırlanması: [*]Soğanları ince doğrayın ve yağda hafifçe çevirin Temizlenmiş ve tuza batırılmış, yarım limonla ovulmuş enginarları sıralayın Tuz, şeker ve yarım limon sıkın, üstünü örtecek kadar su koyun[*]Tencerenin ağzını önce yağlı kağıtla, sonra kapakla kapayın, ateşe bırakın[*]Yarı pişince iç baklaları ekleyin Tamamen pişince ateşten alın Enginarları servis tabağına dizin, ortalarına baklaları doldurun ve bol miktarda kıyılmış dereotu serpin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.