![]() |
Kuzu Etli Enginar Dolması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Etli Enginar Dolması TarifiKuzu Etli Enginar Dolması Tarifi – Kuzu Etli Enginar Dolması Nasıl Yapılır Kuzu Etli Enginar Dolması Tarifi – Kuzu Etli Enginar Dolması Nasıl Yapılır ![]() Malzeme 6 adet büyük enginar göbeği (Ayıklanmış) 100 gr ![]() 2 adet soğan (Yemeklik doğranmış) 1 kg ![]() 2 çorba kasığı Bizim Mutfak Un Tuz 2 adet domates (Kabuğu soyulup kare doğranmış) 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı fesleğen 1 adet limonun suyu ½ çay kaşığı Hint biberi Hazırlanışı Enginarın Hazırlanışı: Enginarları yıkayıp bir tencereye koyun ![]() Üzerini kapatacak kadar su ![]() ![]() Etin Hazırlanışı: Bir tavaya margarinin yarısını ![]() ![]() ![]() Tuzu ![]() ![]() ![]() ![]() Pişmiş olan enginarların içine taksim edin ![]() ![]() ![]() ![]() 10 dakika sıcak fırında pişirdikten sonra servis tabağına yerleştirip ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|