![]() |
Muhallebili Kadayıf |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhallebili KadayıfMuhallebili Kadayıf Muhallebili Kadayıf This image has been resized ![]() ![]() ![]() ![]() Muhallebili Kadayıf Malzemeler 350 g kadar tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1,5 su bardağı dövülmüş ceviz Muhallebisi için:1 lt süt 4 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı mısır nişastası 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 adet yumurta sarısı 1 paket sıvı krema(200ml) HazırlanışıKadayıfı ince ince kırın(kolay kırılması için 2 saat kadar derin dondurucuda bekletebilirsiniz) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|