Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğerli, kaz, omlet

Kaz Ciğerli Omlet

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaz Ciğerli Omlet



Malzemesi:
8 tane iyice çırpılmış yumurta
ince ince doğranmış 2 kaz ciğeri
Tuz
Biber
90 gr tereyağı

Hazırlanışı: Kaz ciğerlerini az suda tuz ve biber ekleyerek orta ateşte pişirin Ciğerlerin dışı sert ama iç kısımları pembe renkli kalmalı Piştikten sonra ocağın üzerinden alın Tereyağının yarısını bir tavaya koyarak yüksek ateşte kızdırın Çırpılmış yumurtalara tuz ve biber ekerek tavaya koyun Yumurta pişmeye başladığı anda kaz ciğerlerini içine dökün Omlet iyice piştikten sonra tereyağını eritin Kaz ciğerli omleti ikiye katlayıp üzerine erimiş tereyağını dökün

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.